click!
BLOG AQMAL
Hello, it's my blog!



BlogEntries
» Tuesday, June 30, 2009 / -8:35 PM
Shopping again




Ohhh ohhhh today is sucha bezzy day. My morning is on rush after breakfast gone to the nearby shop for photocopying works . All my docs needed some copies . Later gone to my old school . Needs some signatures and school's official spam . Got stuck there few hours because the 'upper class chairman' got a meeting! Damn i've to wait there , sit tight and my butt is itchy! Haha Later gone to the mall bought some ties and i thought to buy pair of shoes but sadly none of them seems to attract me. After that went to my sisters school and pick her up and drives home.


After lunch i went back out , sent my sister's to school again and my mom to the bakery shop . I went to Giant , find some stationeries that i am trully in need ! And a new towel! horeyy . Later gone to the mall again and bought some long pants and wondering around and around . Act i planned to bought some shirts too but i am lack of time . wawawa im so sad! Plus i dont have much cash in my wallet , there's left about 130 bucks . Ahaha . This isn't my first time shopping alone , but surely shopping with my mom and dad got its own benefits! They are my on-the-go-bank! Just pay with their plastic card and i dont have to spent even a penny of mine! But memang geram today coz ta dapat beli baju!!! Arhhhh


» Monday, June 29, 2009 / -11:45 PM
Awrvavre News AKON & KINGSTON



The latest news. AKON has posponed his concert here in Malaysia! The
American pop star took that dramatic action since he got a problem as he
defined it as a 'family problem' . His concert is scheduled to take a boom
next month but soon to postpone confirmed by his officials. But for his fans
who already bought the tickets , the concert is still on this October.



More news , SEAN KINGSTON is also heading to Malaysia! As
the rumours says , his concert is going to be fully free-of-charge
The date and the venue is still pending .


» / -8:03 PM
FAQs

Selamat Datang ke laman FAQs . Harap maklum FAQs bukan bermaksud FUCKS , tetapi bermaksud Soalan Yang Kerap Ditanya.

#1
Q Ini rupe blog baru kau ke?
A Ha'ah

#2
Q Asal lain macam ja blog kau ?
A Aku punya suka laa! Cube kau compare dengan www.mtvasia.com , www.tv3.com.my , www.flyfm.com.my . Setanding tak? muahahaha poyo

#3
Q Kat mana letaknya SHOUTBOX or CBOX kau untuk mecet-mecet?
A Kat area bawah nampak tak mulut besar tulis MESSAGE ? Klik di situ.

#4
Q Macam mana nak tengok ENTRI terbaharu kau?
A Kat area bawah nampak tak mulut besar tulis LATEST ENTRIES? Klik di situ


#5
Q Column AWRML dan OTHERS itu apa fungsinya?
A Itu adalah entri terbaharu yang hendak di-highlight-kan

#6
Q Macam mana nak komen entri?
A Ada entri comment telah disable dan ada yang enable . Jikalau ada ia akan wujud dibawah entri tersebut seperti biasa.

#7
Q Macam mana nak follow blog ini ?
A Di sebelah kanan ada satu column khas untuk follower , follow di situ.

#8
Q Kalau view blog ini dapat hadiah tak ?
A Mintak kat nenek kau!

#9
Q Jikalau saya membaca kandungan dalam blog ini , adakah aqidah saya akan terpesong ?
A Bergantung kepada tahap keimanan anda.

#10
Q Apakah wujud jaminan insurans keatas saya sekiranya berlaku sesuatu keatas saya ketika saya memasuki blog ini ?
100% liputan insurans kepada tuan punya badan , anak , cucu , anak kepada cucu serta cucu kepada cucu.

#11
Q Apakah prosedur yang perlu diambil untuk memasuki blog ini ?
A Sebelum masuk blog ini sila isi borang di Pesuruhjaya Sumpah , buat pemeriksaan kesihatan , semak status warganegara di JPN , buat dokumen peribadi dan pasport antarabangsa , daftar nama syarikat , minta biasiswa daripada Kementerian , rujuk fatwa terbaharu di JAIS dan ketahui gosip terhangat di GUA.com.my





» / -1:08 AM
Mencuci Itu Seksi!


OK , mungkin anda semua masih kaget dengan persekitaran yang baru dan masih ta bley na selesakan diri. pandai-pandai korang lawh yew. haha semalam aku ikut mak aku pergi kedai diew. Macik aku yang selalu tolong mak aku every weekend tu pergi Bali so tade orang na tolong , aku terpaksa lawh ringan-ringankan tulang sum-sum aku ni. Class start pukul 10 pastu adew sorang klien (hehe!) mak aku call , diew inform na sampai lambat coz eksident. wahahah , sampai eksident orang tu na jumpe mak aku.


Pastu tawu laa, pinggan mangkok periuk belange sure berlonggok kat sink kedai mak aku tuw. Sape lagi yang na membasuk law bukan aku. Nak menggeletar kaki aku berdiri lame-lame membasuh mendalah yang maha banyak tuw. Macam kenduri kawin plakk wehh! Bayangkan jikalau dihadapan anda ada seorang jejaka tinggi dan kacak sedang mencuci pinggan-mangkuk , apakah reaksi anda? hahha XD Later, adew sorang macik (klien mak aku) tu nmpk aku membasuh diew tanye " aik adik nak basuh semua ini? " dah terang lagi bersuluh cahaya lampu rumah api , memang laa aku nak basuh! Paling kelakar adew sorang lagi macik niw cakap kat aku " adik , jadi menantu makcik nak? " wahahah! kelakar jew macik-macik tersebut. Pastu adew lagi , macik lain cakap kat aku "haihhh adik rajin betol , nak buat menantu makcik anak perempuan takde." hahahah.


» Sunday, June 28, 2009 / -4:31 PM
Tagboard

Hambik kaw , tagboard terbesar di dunia! haha .
Na mecet2 boley diatas , tp law adew kemusykilan
boley send komen di bawah.

» / -2:44 PM
Saket Perot!


Ya Allah! perut aku sakit giless , mashaallah, nauzubillah! aik dah sakit baru
ingat Allah? haha memang laa kan. takkan nak ingat bende lain selain Allah kan?
Tp seyes perut aku tengah sakit niw!! sakit nak mati , rase macam
na guling-guling atas lantai! aghhhh huwawawa asal ngan perot aku niw?
dari pagi tadi dah berape kali aku keluar masuk toilet! Berjam-jam aku dating
dengan jamban dalam toilet tu, sampai jamban tu dh fedup tengok buntut aku. hahha.
Menderita aku twu tak! Berak dah kentot pon dah tp still sakit!
arhhhh perut ku membunuhku!



Dah lame aku ta rase sakit perot sedahsyat hari niw. tyme aku kecik-kecik
dulu kan aku kene tipu ngan cikgu aku. Diew cakap law cirit-birit , berak sampai
3 kali dah sangat bahaya! aku mati-mati laa percaye , diew cakap law berak lebih
tiga kali akan masuk gol . masuk gol erti kata diew adalah masuk kubur! haha siyot
punya cikgu . tp later aku cirit-birit berak sampai 6 7 8 9 kali tak gol- gol pon hahaha.
ok aku ta bley post panjang-panjang , nk g toilet lg niw huwawawawa!

» / -2:32 PM
Blog Baharu!

Aqmal launched the latest blog look! it's the newest 2009 blog trend , the magazine blog template. Aqmal stated that he really love the new premium look which the theme is like an interactive magazine style!

Alhamdullilah , setelah patah-patah jari aku mengedit itu ini situ sana dan sini siap jugak penampilan baru blog aku! bagi sesetengah dari anda mesti pelik dengan design ini. design ini dinamakan MAGAZINE STYLE BLOG , betul blog saya nampak seperti magazine bukan? haha style sebegini banyak digunakan oleh company dan perseorangan sendiri . tidak kurang juga pertubukan atau sesuatu organisasi yang turut menggunakan template blog sebegini , ini adalah kerana magazine style dapat menampilkan gaya professional dan seperti executive . saya kan profesional , kan? kan?

» Friday, June 26, 2009 / -12:14 PM
The Death of Michael Jackson!


Wehhh , korang twu tak , Michael Jackson baru jew mati ? huh agak kurang sopan. Awhhh so sad lorh , even not so sad but still pity on him. If im not mistaken his age now is 50 but kesihan mude lagi kot dan meninggal. Despite the sex abuse case yang ditanggung oleh Michael Jackson, dia akhirnya dibebaskan dengan wang ikat jamin about $22million ! His glory telah menjadi satu fenomena besar dimana satu dunia mengenali dia. Telah banyak lagu dia menjadi hits dan album keluarannya sentiasa menggungguli 'the most selling copies' . Karier diew bermula sejak kecik dan telah berkahwin tetapi berceria setelah beberapa tahun.



Michael Jackson telah meninggal malam tadi . Sebelum itu dia telah jatuh di rumahnya di Los Angeles sebelum dihantar ke hospital UCLA . Dia kemudian koma sebelum disahkan meninggal dunia oleh doktor di pusat perubatan itu. Secara kesimpulan aku agak kesihan laa dengan Michael Jackson , he once gain so much popularity and called as the King of Pop but later reputasi diew jatuh atas beberapa kesilapan diew sendiri. Akhirnya dia meninggal dunia sebelum sempat membersihkan kembali nama diew tu di mata dunia. Ehh law ta salah diew dah masuk Islam kan? shall i say
'innalillah hiwainnalillah hirojiun' ?



[ Komen Di Sini! ]


» Wednesday, June 24, 2009 / -7:41 PM
Teranspormes Wednesday

stfu! haha my friends and i were out for a movie just now . and damn yeah of course lahh cerite Teranspormers , revenge of the fallen niw. giless ramai orang kat tgv bukit tinggi. siap adew kaunter khas utk movie niw dan counter merchendise plakk. haha. seyes ramai gak yang post pasal Transformers kat blog masing-masing. kepade yang belom tengok , korang lambat! lambat lambat lambat! hahaha .

Aku g ngan Ajim , Apek ngan budak-budak lain. Overall okeyy lawh cerite diew . Tengok robot-robot bergaduh best owh ! haha gempak jew rase macam na join skali plakk . Pastu kat hall kitorang pon sumew sporting ja. law adew part yang best sumew sorak! haha sporting ja. Lame lawh jugak movie tuw more than 2 hours , pastu banyak scene yang cambest.

Act niw first time aku tengok wayang ngan diorang. aku niw memang pelik sikit . kejap-kejap duduk bersila atas kerusi tuw kejap-kejap naikkan kaki atas kerusi orang depan. haha. tapi diorang okeyy saja. menikmati cerita tersebut dengan penuh khusyuk, kan ajim? kan kan? hahaha

Habis jew cerite tuw aku g jusco kejap na beli 'hadiah' untuk adik aku. haha , pastu g salon na bwat hair cut . eceyh macam cerite hairspray plakk . so skrang akuw adew style rambut baru . jengjengjeng. style yang lame aku dh bosan lawh. hahaha , about dah petang baru aku balik rumah.









[ TRANSFORM HERE! ]



» Monday, June 22, 2009 / -11:38 PM
Monday MedikalChekup!

Peeewit! Hari niw aqmalbaik berjaya melengsaikan beberapa misi mustahil! muahahaha , buat julung kalinya juga , setelah sekian lama pagi tadi selepas sembahyang Subuh aku ta sambung tidur balik . Wahahaha ajaib tak? Berikut senarai tugasan sulit aku sepanjang hari ni

+Sembahyang Subuh
+Mandi
+Pergi Klinik Kesihatan Kerajaan bwat medical checkup
+Pergi Klinik Swasta setelah ditendang keluar dari Klinik Kerajaan
+Pergi Public Bank
+Pergi Hospital Swasta bwat X-RAY
+Pergi Maybank na Bank-In dwit
+Pergi Tesco sekujap
+Pergi Kedai Kek
+Pergi Bank BSN na Bank-In dwit jugak
+Pergi Klinik Swasta sambung medical checkup
+Tidur petang
+Hantar adik pergi tuisyen
+Tengok Manjalara

Kihkihkih , penat dohh dari pagi ulang-alik ke hulu ke hilir. Pagi-pagi lagi aku g Klinik Kesihatan Kerajaan kat area rumah aku . Lepas parking kereta jew ternampak kaunter saringan H1N1 . Takut jugak aku baii , kat klinik laa tempat ramai orang sakit , mne twu adew yang menghidap H1N1 , kang ta papasal aku terberjangkit (tataw laa law klausa kata ni wujud dalam kamus dewan) haha aku g kaunter pastu diew tengok form aku then diew cakap aku kene bwat appointment dulu. so aku cakap okeyy laa then tanye bilew date aku tu , diew cakap tengah bulan 7 baru boleh law tarikh lain dah full! ya ampun law camtu mampos laa aku na daftar ipta dah dekat!


Feewit! alhamdullilah aku sehat XD

Then aku pon blahh dengan hampa dan terus g klinik swasta , pastu diorang cakap kene bwat X-RAY dulu kat hospital swasta . So aku pegi laa . Bilew sampai turn aku aku pon masuk bilik pastu diew suro bukak baju. After aku dah half-naked boley plak diew bukak pintu bilik X-RAY tuw! So nampak laa orang ramai kat hall luar tu. Nasib baik diorang tgh busy bace paper ngan borak . haha! Later aku tekap badan aku kat plat yang sejuk menggile tuw . Pastu boley plakk nurse tu pegang-pegang badan aku. Ape ni? sexual harrassment?! owh tidak rupenyew diew na betulkan posisi badan aku. haha. Dalam bilik tu adew 3-4 nurse dan sumew nyew pompuan! Mude-mude plakk tu , tuw yang aku agak segan silu tuw ahak!ahak!


Feewit! laporan X-RAY

After sumew sumew dah pegi , aku g Klinik Swasta tu balik. Diew cakap okeyy okey , awak sumew okey , so diew tande rait jew laa. pastu na bwat urine test! diew bagi satu macam stick dan diew cakap 'u basah kan bende ni dengan air kencing u' haha agak lucah bunyik nyew kan? so aku pon bwat seperti yang diperintahkan. ahahah , basahkan stick ngan urine , macam nak check pregnancy laa pulak! hahahaha!! pastu aku masuk balik examination room diew. doktor , nah kau! aku hulurkan diew stick tu. pastu diew agak terkedu dan berundur kebelakang . diew cakap , okey u normal then stick tu u bwang dalam tong sampah tu. aik? punyelah susah aku na kencing, macam tu jew diew check?


Feeewittttt!!!! ni lawh foto X-RAY sebenar aku. aku nampak seksi kan? muahaha



[ Komen Di Sini! ]


» / -7:05 PM
TAGged!


WOAH , dah lamew aku ta bwat TAG! sorry yew y'all yang selalu tag aku tp aku ta bwat. Act aku bwat just aku ta post kat blog jew. hihihihi. So aku bwat tag niw daripada CHE PUAN LISA BEBEH! haha. Daripada list bawah kire banyk mne yang aku betol² lakukan. ogeh?

1. smoked.
2. consumed alcohol.
3. slept in the same bed with someone of the opposite sex.
4. slept in the same bed with someone of the same sex.
5. kissed someone of the same sex.
6. had sex.
7. had someone in your room other than family.
8. watched porn.
9. bought porn.
10. tried drugs.
#MY TOTAL: 5 , gosh? Image Hosting by Picoodle.com

1. taken painkillers.
2. taken someone else's prescription medicine.
3. lied to your parents.
4. lied to a friend.
5. snuck out of the house.
6. done something illegal.
7. felt hurt.
8. hurt someone.
9. wished someone to die.
10. seen someone die.
#MY TOTAL: 7! Image Hosting by Picoodle.com

1. missed curfew.
2. stayed out all night.
3. eaten a carton of ice cream by yourself.
4. been to a therapist.
5. received a ticket.
6. been to rehab
7. dyed your hair.
8. been in an accident.
9. been to a club.
10. been to a bar
#MY TOTAL: 3 Image Hosting by Picoodle.com

1. been to a wild party.
2. been to a Mardi Gras parade.
3. drank more than three alcoholic beverages in a night.
4. had a spring break in Florida.
5. sniffed anything
6. wore black nail polish
7. wore arm bands.
8. wore t-shirts with band names.
9. listened to rap.
10. owned a 50 Cent CD.
#MY TOTAL: 4 Image Hosting by Picoodle.com

1. dressed gothic
2. dressed girly.
3. dressed punk.
4. dressed grunge.
5. stole something.
6. been too drunk to remember anything.
7. blacked out.
8. fainted.
9. had a crush on a neighbor.
#MY TOTAL: 4 Image Hosting by Picoodle.com

1. had a crush on a friend.
2. been to a concert.
3. dry-humped someone.
4. been called a slut.
5. called someone a slut.
6. installed speakers in your car.
7. broken a mirror.
8. showered at someone of the opposites sex's house
9. brushed your teeth with someone else's toothbrush.
#MY TOTAL: 7 ! Image Hosting by Picoodle.com

1. consider/considered Ludacris your favorite rapper.
2. seen an R-rated movie in theater.
3. cruised the mall.
4. skipped school.
5. had surgery.
6. had an injury.
7. gone to court.
8. walked out of a restaurant without paying/tipping.
9. caught something on fire.
10. lied about your age.
#MY TOTAL: 5 Image Hosting by Picoodle.com

1. owned/rented an apartment/house.
2. broke the law in the police's presence.
3. made out with someone who had a gf/bf
4. got in trouble with the police.
5. talked to a stranger.
6. hugged a stranger.
7. kissed a stranger.
8. rode in the car with a stranger.
9. been harassed.
10.been verbally harassed.
#MY TOTAL: 4 Image Hosting by Picoodle.com

1. met face-to-face with someone you met online.
2. stayed online for 5+ hours straight.
3. talked on the phone for more than 4 hours straight.
4. watched TV for 5 hours straight.
5. been to a fair.
6. been called a bad influence.
7. drink and drive.
8. prank-called someone.
9. laid on a couch with someone of the opposite sex.
10. cheated on a test.
#MY TOTAL: 6 Image Hosting by Picoodle.com


Image Hosting by Picoodle.com
RESULT : 45


If You Have Less Than 10.. write [im a Goody Goody]
If You Have More Than 10.. write [im still a goody goody]
If You Have more Than 20..write [im average]
If You Have More Than 30..write [im a bad kid]
If You have more than 40..write [im a very bad influence]
If You Have more than 50..write [im a horrible person]
If You Have more than 60..write [i should be in jail]
If You Have more than 70..Write [i should be dead]

WOAH!
I AM A VERY BAD INFLUENCE!!!
NGEHEHEHE , AQMAL TETAP BAIK XD




[ Komen Di Sini! ]



» Sunday, June 21, 2009 / -5:50 PM
Saturday Street Surf



Paw! Dear all , sorry aku sekarang agak jarang berblogging. Tade mood kot haha. Semalam aku bangun lambat siyot. Agak segan na gtaw pukul berape haha. Habis mandi Abah kate law na keluar bawak laa kereta mak aku tuw. Mama dah keluar dengan class dan diew drive kereta bapak aku. so aku dan adek aku pon keluar g jj bukit tinggi . haha aku drive sendiri dohh! sampai sana tengok wayang. Disebabkan tade cerite yang sesuai kitorang tengok laa Night At The Museum 2 . Haha kasihan , tapi masih belum terlambat kan na tengok cerite itu? Pintu taubat masih terbuka , hahaha! Pastu lepas lunch , kitorang masuk kereta otw balik.


Then tengok jam awal sangat na balik rumah. So aku drive masuk terus KESAS Highway , lol! Agak membatak laa jugak coz first time aku drive masuk highway!! haha lepas bayar tol yang juga merupakan first time aku bayar tol sendiri kitorang masuk area Shah Alam. Pusing-pusing entah kemane-mane tah pastu lalu depan UiTM terus masuk Federal Highway . Kemudian bayar tol sendiri untuk kali kedua nyew dan drive masuk Pusat Bandar Klang. Malang tak berbau kesesakan lalulintas sangat dahsyat! Ini juga merupakan kali pertama aku merasai suasana TJ (traffic jam) haha!


Panjang dan lama jugak lahh terkandas disitu. Ta puas hati betol! Niw sumew sebab construction City Bypass kat Pusat Bandar tuw. Let me tell you this , what Klang really needs is The Third Bridge!! Klang dibahagikan kepada 2 iaitu Klang Utara dan Klang Selatan yang dipisahkan oleh Sungai Klang . Bayangkan sebuah bandar yang memiliki populasi seramai 1 juta penduduk hanya mempunyai 2 jambatan yang menghubungkan Port Klang dengan KL! Nanti aku hantar petisyen aku kat MB Selangor . First picture menara Masjid Shah Alam , Second Picture Masjid Diraja Klang, very historical and amazing architectural design!



[ Komen Di Sini! ]



» Saturday, June 20, 2009 / -5:57 PM
EX5KA1'08 GATHERING

THE LATEST EX5KA1 2008 GATHERING
date : June 18th 2009
time : 11am onwards
venue : Sunway Pyramid
participant : the ex5KA1'08 students









Best gilew vavi. jumpe kat ktm . naik bas mini . direct g tengok wayang.
havoc all the time. histeria kat wayang. menjerit ta hinggat .
hilang sifat kemaluan dan perikemanusiaan. sporting ja .
hahaha perang poopkorn . lunch ramai-ramai .
waiter tention ngan kitorang yang macam chilanat.
dah laa about 20 orang . main drag you to hell . haha
bowling sangat best. shopping lagi tuu. pastu bwat photo sticker.
habis satu hari. penat gelak seyes aku hilang suare. hahahahahaahha .
dalam wayang sangat thrill . sesi photography kot even adw y da balik .
kesimpulan, hari tersebut sangat sangat best. hahaha next gath? tunggu!



[ Komen Di Sini! ]


» / -4:37 PM
EX5KA1'08 GATHERING !


Pada 18 Jun 2009 yakni hari Khamis lalu telah berlangsung gathering kelas akuw . me and my exclassmates iaitu student 5KA1 2008 telah menyerang Sunway Pyramid kali ini. kali niw pegi dekat-dekat jewp law yang dulu penah bwat kat Mid laa TS laa , so mmg ex5KA1'08 niw agak aktif laa juga coz kitorang mmg selalu bwat gath even kitorang dah ta jumpe lagi dan skewl pon dah abis pastu sumew dah berterabur sane-sini. haha .


Kitorang kumpul kat KTM , aku sampai lambat sikit coz tadi aku singgah sekolah lame aku. voilà! pastu cupyanka call aku time otw, diew suro aku cepat sikit coz diew dh nak terberak. pelik betol , nak berak g jew laa toilet tu pun nak call aku kew. hahha pastu aku suro diew berak kat pasir jew. hahaha! sampai jew KTM Subang dah ramai umat kitorang menunggu. batak mcm vavi baru nampak dr jauh dh terlompat-lompat pastu peluk-peluk , mcm kisah sedih plakk haha. Later stay kejap tunggu umat yang lain. dah agak lengkap formasi kitorang naik bas mini yang sungguh burok dan kodok haha. Awal-awal dh menggelabah. bas mini tuw dah laa kecik , law na twu satu bas mini tu penuh ngan kitorang jew, cume ade sorang jew passenger lain haha sure diew awkward gile! Dari situ dah terase adrenalin yang sungguh kencang! wahahaha


First activity tengok wayang! Cerite DRAG ME TO HELL yaw! bapak best diew punya kejutan dan sound mmg ta bley tahan. tp cupyanka kate cerite ta best , siyot jew twu laa diew dh tengok. Sebelum cerite tuw start kitorang bwat macam iklan Anak Wayang yang si Rusdi memekak coz diew dh twu cerite pastu kitorang baling poopkorn! haha havoc jew. tpi mmg ta bley bla kitorang jerit gile babi chial cibaih punya! ahahah seyes mmg aku tade rase malu pon pastu sumew tgh feel high ta habis-habis menjerit hahaah. part paling best yang diew cakap YOU SHAMED ME! mmg satu hari tu kitorang ta habis2 ulang ayat tu hahaha!!! Overall cerite diew best a gak , bnyk scene terkejut tp ending diew ta best . perempuan cantik tersebut terkena Lamia!! wahaha hantu jahat. pakwe diew nanges tuu , so ending mmg ta best! tp cerite , best!



Pastu kitorang makan lunch ramai-ramai. kitorang adew agak-agak 17 orang so mmg satu Pizza Hut tuw kitorang conquer laa. hahaha memang messy lahh kitorang kecoh dalam tu , customer lain diam jew haha tp best a dohh . bwat havoc ni kan mmg dapat publisiti tinggi. kan? kan? hahaha. tyme nak order mmg pening dohh haha sumpah mcm kat pasar! sorang jerit-jerit nak mendalah tu sorang nak mendalah ni adew yang bergaduh pasal makanan laa adew yang sebuk borak laa. pastu siap loya buruk ngan orang yang na amek order tu , sampai 2-3 orang lain turut datang coz kitorang punya order agak komplikated. paling best , manager diew pon keluar gak nak amek order kitorang! wahahah pastu si Kimi a bongok bwat lawak buduh sampai sorang abang tu dah hangin gile, muke merah pastu frust ! hahah kitorang gelakkan jew. rilek laa kan bukan selalu dapat customer bakar darah mcm kitorang nih hahah!



Dah abes makan , kitorang lakonkan lagi cerite Drag Me To Hell , ta habis-habis ulang ayat You Shamed Me! hahahah , pastu campak gelas kat pintu laa, lalat malapetaka datang laa, butang tercabut laa. Seyes best dohh melayan perangai merepek budak-budak class aku ni. haha si Erin ta habis-habis na bergaduh ngan sumew orang. haha lawak jew. Pastu si Sasumi agak berubah coz ni first time diew kluar makan ngan member diew ta rase malu-malu. mmg diew laa gelak paling kuat haha. Sao plakk makin gemok . haha aku pon tataw camne diew bley jadi camtu pastu diew bawak member diew, aku sesuke panggil member diew Kentaki. Si Kepot pon bawak member , seyes first aku engat sape mamat tu, asal dari Klang diew ikot kitorang. perogol kew? haha rurupenyew member Cikepot. Pastu adew laa budak lain yang bawak member. so campur diorang lagi dah lebih 20 orang kot.



Pastu kitorang gi Bowling! tp ta sumew yang berbowling. haha tapi ramai laa jugak yang berbowling haha. pastu gi shopping. lol beli laa pape jew. time ni dah berpecah , coz kitorang pegi ramai sangat so law na melekat dari awal sampai akhir mmg susa a kan? tp last-last kitorang jumpe balik. Sebelum balik aku , Cupyanka, Sasumi , Susu & Erin bwat photo sticker! haha mmg best a. dalam tu dah laa sempit bwat segan jew ngan akak yang jage machine tu. haha. Agak-agak dah petang kitorang balik. Sorry lawh yew law dalam entri niw tade sebut name korang , law na sebut name sorang-sorang payah laa kan? haha photo jew dah cukup. XD


[ Komen Di Sini! ]




» Wednesday, June 17, 2009 / -12:40 PM
yoyoyo! its yoville yaw!


I PLAY YOVILLE YAW!
this is such a hot app from myspace. i added it like months ago and it's pretty cool, we can socialize virtually and at the same time building up our own lifes. it's just alike zwinky, habbo and stuff like that . Even sometimes this game stuck for few seconds and im totally fedup with it but im still playing it lol! it's not me it's yoville! Come have a little close up with yoville



Tends to make my living room looks stylish . as all my visitors that
leaves a message called it as classy!


I love to sleep with nature wahahaha! its a breath taking view


The overall map of the town. classic english style.


The place to take a sip of coffee and read nice books.


A nice place to have a date or just a dinner , alone. haha

Alton Tower , a popular place to hang out with peoples

This is the mansion that i'll be as i moved out from my apartment

Casino a place to make some sin. haha kidding!

The Factory This is where we go to work and earn some cash

Sky Lounge , a fancy disco for partehh

click image to enlarge

» Tuesday, June 16, 2009 / -11:44 AM
STFU


some day before , i don't remember precisely when but i had this
minor fight with my friend. it a about something that we have
been planned long before and when the eve is coming he just
cancel it. its the last minute cancel and who on earth could probably
can stand it! we have planned long long before and i am kinda look
forward for it and now he's telling me that the plan doesn't work out
and need to be shut! i mean why didn't he tell me long before?
alright im not gonna tell what was it about because it is so annoying!
and i am so mad at him! do you know what did he tell me ?
GET OVER IT AQMAL! and i was like , what? YOU SNAP OUT OF IT!
and do you know what's the reason until he cancel our plan? the
same reason why that another plan that we also planned but also didn't
work out. you cannot have the same reason for the second time okey!
STFU lahh!

just now i received a call from my another friend and yet im still on bed .
owh come on it's still 9.30 in the morning. haha. and im still kinda
mamai with that weird voice tone im just
OWH YEAH , WHAT , OHHH , SURE ,HMMM, OKEYY
hahaha sorry im too sleepy.






[ Komen Di Sini! ]


» Saturday, June 13, 2009 / -5:29 PM
Dosage


good lord im still alive on this planet. lol it sounds a bit wierd, why did i said that. it sounds like im on a critical condition or fight for my live. okey whatever it is i am just want to express how i am grateful to live. haha enough with all that, just now i am surfing the myspace and viewing other peoples profile as well as their photos , awghh look at 'em, some are so pathetic and some are so hawt. but actully they aren't , they are more like to poser losers and just thinkin to show off. and i just hate them. my mom went to KL with her routine weekend class and she brings my sis too. for lunch we just bought a meal from the restaurant. i drive to that place because its raining am im just too lazy to walk and hold an umbrella in my hand.well the rest of the day i just hook up with my computer and game console until my mom were back.



and i am surely will push her to take us out for dinner tonight. ahh she's just too stubborn hahaha i've already ask her to eat outside since in the first place starting with her photoshoot but she didn't. so the result, we have to bought the meals for dinner almost everyday. and surely i am the one who will be the victim to go all the way down to any reastaurant and bought some. ohhhh ohhh did i've told you this story before? ohh not yet. well just now one of Amanda's kid entered my house. its Amanda, the cat that live at my backyard. lol and we catched that lil kitten and put it in a basket. she's our hostage now wahaha!! but soon we let it go as its mother has started a rescue mission to find her kitten. haha funny as hell, still remember how that frightened kitten ran all over the house as we were chasing it.

▲ Back to top





BLOWMYSPEAKERSUP.
  ▐▐